Synthesis and characterization of ferrous cysteinate nanoparticles as a promising dietary supplement Научная публикация
Журнал |
New Journal of Chemistry
ISSN: 1369-9261 , E-ISSN: 1144-0546 |
||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Вых. Данные | Год: 2020, Том: 44, Номер: 33, Страницы: 13930-13933 Страниц : 4 DOI: 10.1039/d0nj02886j | ||||||||
Авторы |
|
||||||||
Организации |
|
Библиографическая ссылка:
Koshcheeva O.S.
, Skiba T.V.
, Stabnikov P.A.
, Maksimovskiy E.A.
, Zubareva A.P.
, Korolkov I.V.
, Koshcheev S.V.
, Alekseeva Z.N.
, Reimer V.A.
, Klemeshova I.Y.
Synthesis and characterization of ferrous cysteinate nanoparticles as a promising dietary supplement
New Journal of Chemistry. 2020. V.44. N33. P.13930-13933. DOI: 10.1039/d0nj02886j WOS Scopus РИНЦ OpenAlex
Synthesis and characterization of ferrous cysteinate nanoparticles as a promising dietary supplement
New Journal of Chemistry. 2020. V.44. N33. P.13930-13933. DOI: 10.1039/d0nj02886j WOS Scopus РИНЦ OpenAlex
Идентификаторы БД:
Web of science: | WOS:000562010300001 |
Scopus: | 2-s2.0-85089998050 |
РИНЦ: | 45382447 |
OpenAlex: | W3042662721 |